Рейд у Бобринці

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Пожежі у житловому секторі – це пожежі, які трапляються мало не щодня. Особливо їх кількість може збільшуватися у період опалювального сезону. Але для того, щоб цих пожеж виникало якомога менше перед початком та у період опалювального сезону рятувальники проводять рейдові перевірки, під час яких спілкуючись і з жителями області, нагадують їм правила пожежної безпеки у побуті.

28 листопада у ході подібної перевірки рятувальники поспілкувалися із мешканцями м. Бобринець та роздали застережні листівки.
Користуючись нагодою, вони нагадали місцянам, що треба тримати у справному стані газові та електричні прилади, ні в якому разі не перевантажувати електромережу, не розпалювати печі легкозаймистими рідинами, сушити й складати на печах одяг, дрова та інші горючі матеріали.
Особливу увагу звернули фахівці Бобринецького районного відділу У ДСНС в області на дитячу безпеку, адже у більшості громадян, до яких вони завітали є діти і онуки. Тож, учасники рейду порадили і батькам, і дідусям та бабусям ніколи не залишати без нагляду дітей, особливо зовсім маленьких, дітям старшого шкільного віку постійно пояснювати про те, якими можуть бути наслідки пожеж та до чого призводить нехтування правилами пожежної безпеки. Тож, батьки повинні власним прикладом формувати у дітей звичку – жити безпечно, берегти своє життя і здоров’я.
Такі рейдові перевірки триватимуть і надалі у кожному районі нашої області.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool