Рейд на Новомиколаївському пляжі (ФОТО)

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Надзвичайно спекотна погода не дозволяє сидіти у чотирьох стінах, особливо коли у тебе відпустка чи канікули.

Для решти залишаються довгоочікувані вихідні. Які зовсім не хочеться марнувати у квартирі чи будинку. Пляжі – найкращі місця для проведення дозвілля влітку – заповнені охочими поплавати, відпочити, оздоровитись, отримати заряд бадьорості. Проте, зважаючи на статистику пожежно-рятувальної служби, такий вид відпочинку через недотримання елементарних, але обов’язкових для усіх, правил іноді перетворюється на справжню трагедію. Щоб таких випадків було якомога менше, рятувальники вживають усіх можливих заходів, і в першу чергу, ставка робиться на роз’яснювальну роботу – через засоби масової інформації, наочну агітацію, соціальну рекламу.
9 серпня рятувальники спільно з представниками ЗМІ побували на Ново- миколаївському пляжі, який є одним з популярних місць відпочинку серед жителів обласного центру. Під час безпосереднього спілкування з відпочивальниками, їм нагадали про необхідність суворого дотримання правил безпечної поведінки біля водойм, основні прийоми порятунку та самопорятунку, а також надання першої допомоги, роздали застерігаючі листівки.
Рейдові перевірки місць масового відпочинку біля водойм тривають, тож будьте готові до того, що рятувальники можуть підійти і до вас. Щоб перевірити, чи знаєте ви, як поводитись на воді, щоб не стати наступною жертвою надзвичайної події.
Прес-служба У ДСНС в області

Рейд на Новомиколаївському пляжі (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool