Ревізорський апарат провів перевірку господарств Одеської залізниці

Березень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1311 | Коментарі: 0

Головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян провів контрольну перевірку і огляд дільниць Одеса – Обхідна – Роздільна – Котовськ - Вапнярка та Борщі – Обхідна –Побережжя.

У перевірці взяли участь заступники начальників служб колійного господарства, сигналізації і зв’язку, електропостачання.
Крім того комісія під керівництвом Рудольфа Мелкумян перевірила станції Котовськ, Борщі, Слобідка, Абамелікове, Попелюхи, Кодима, Рудниця, Княжеве, Обхідна, Побережжя, Чубівка, Вапнярка. Було перевірено перегони, будинок міжрейсового відпочинку локомотивних бригад на станції Вапнярка, організацію роботи з забезпечення безпеки руху у структурних підрозділах. Уважно і критично обстежено стан колії, контактної мережі, приладів СЦБ і зв’язку, обладнання виробничих приміщень технікою та необхідними інструментами. Також пильна увага приділялася веденню робочої документації, зокрема, місячних планів начальників станцій, керівників інших структурних підрозділів, загальному аналізу стану безпеки руху, виконанню вимог Правил пожежної безпеки.
За результатами перевірки намічені заходи і встановлені терміни їх виконання. Контролюватимуть виконання ревізори апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці.
Подібні перевірки проходять на Одеській залізниці регулярно, що є запорукою безперебійної роботи магістралі та безпеки руху поїздів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool