Ремонт доріг, лікарень та шкіл - пріоритет Олександрівської РДА у 2019 році

Січень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 602 | Коментарі: 0

Нинішнього року заплановано відремонтувати 5 ділянок доріг протяжністю 5 км із загальним фінансуванням понад 14,5 млн. грн.

 Це дороги загального значення - О121501 Олександрівка-Медведівка, О121504 Букварка до а/д Н-14 – Єлизаветградка, С121501Олександрівка-Омельгород-Михайлівка, С121505 Красносілка-Родниківка, С121520 Бандурове-Голікове.

Таку інформацію озвучила голова Олександрівської райдержадміністрації Ольга Борота на засіданні Ради регіонального розвитку району, інформуючи про перспективні напрямки роботи РДА у поточному році.

Також цього року 610,0 тис грн. буде виділено на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення у с. Бірки, с. Красносілка, с. Нова Осота, с. Бовтишка, с. Родниківка, с. Ставидла, с. Підлісне, с. Цвітне.

Серед вагомих проектів, які заплановано реалізувати поточного року, керівник району назвала проведення ремонту в неврологічному та терапевтичному відділеннях центральної районної лікарні (відповідно 960 тис. грн. та 1 млн. грн.). У Соснівській та Родниківській філіях Красносільського НВО заплановано влаштувати твердопаливні модульні котельні (1,3 млн. грн. та 1,2 млн. грн.). Майже 1,5 млн. грн. передбачено на капітальний ремонт покрівлі Олександрівського НВО №1.

Як зазначила Ольга Борота, протягом року в районі заплановано ввести в експлуатацію 4 житлових будинки загальною площею 478,0 м2. На їх будівництво буде виділено майже 3 мільйони гривень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool