Реалізація пива: що потрібно пам’ятати

Липень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

Чемпіонат світу з футболу у Бразилії з фанами, гаряча пора відпусток з пікніками – всі ці заходи нерідко проводяться з кухлем пива. В зв’язку з цим, фахівці Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області нагадують про обмеження, які встановлено щодо продажу цього напою.

Зокрема, у відомстві зазначають, що діяльність з виробництва та торгівлі пивом не підлягає ліцензуванню. Однак, фізичні особи-підприємці на спрощеній або загальній системі оподаткування при здійсненні господарської діяльності мають враховувати встановлені законом обмеження.
Одним з них є те, що забороняється продаж пива (крім безалкогольного) особам, які не досягли 18 років. Крім того, не дозволяється реалізація цього напою у приміщеннях та на території навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, крім ресторанів, що знаходяться на території санаторіїв, а також у приміщеннях спеціалізованих торговельних організацій, що здійснюють торгівлю товарами дитячого асортименту або спортивними товарами, а також у відповідних відділах універсальних торговельних організацій. У закритих спортивних спорудах дозволено продавати пиво лише у пластиковій тарі. Забороняється продаж пива з торгових автоматів, з рук та у невизначених для цього місцях торгівлі.
На час проведення масових заходів сільські, селищні та міські ради в межах відповідної адміністративної території можуть заборонити або обмежити продаж пива (крім як у пластиковій тарі).
Продавець пива (крім безалкогольного) зобов’язаний отримати у покупця паспорт або інші документи, які підтверджують його вік. У разі відмови покупця надати такий документ, продаж хмільного напою такій особі забороняється.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool