Раніше судимий кіровоградець побив до смерті дружину

Березень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

30-річний раніше судимий житель обласного центру під час сімейної сварки побив дружину. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. За скоєне зловмиснику загрожує ув’язнення строком до 10 років.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 20-ї години вечора. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили тіло 30-річної кіровоградки з численними травмами, які і стали причиною смерті, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Попередньо встановлено, що за місцем мешкання між сп’янілим чоловіком та його дружиною на побутовому ґрунті виникла сварка. Під час з’ясування стосунків зловмисник почав бити жінку кулаками та ногами по голові і тулубу. Побачивши, що потерпіла не подає ознак життя, зателефонував до поліції й повідомив, що його дружина нібито впала й раптово померла.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Раніше зловмисник вже відбував покарання за скоєння розбою та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool