П'яного водія, який збив дівчину, міліція розшукала в Чернівецькій області

Жовтень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Як стало відомо, 17-річний хлопець, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, наїхав на землячку і зник з місця події.

Жінка розмовляла з подругою біля воріт будинку. Несподівано один із співрозмовниць збив з ніг автомобіль, водій якого не встиг вчасно повернути кермо. З місця аварії автомобіль відразу ж зник. На дорозі залишилося лише одне з бічних дзеркал заднього виду. Проведеними оперативно - розшуковими заходами було встановлено, що за кермом перебував неповнолітній місцевий житель. Хлопець у стані алкогольного сп'яніння без дозволу взяв авто у дядька, щоб покататися селищем. Постраждала наразі знаходиться у Глибочьцкій центральної районної лікарні. У неї, крім забоїв, закритий перелом правого стегна. Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool