Пункти обігріву Кіровоградської області відвідало понад 6 тисяч чоловік (ФОТО)

Лютий 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Щойно розпочався період різкого зниження температур, за дорученням Міністра надзвичайних ситуацій по всій Україні розгорнули мобільні пункти обігріву. Працівниками УМНС в Кіровоградській області з 25 січня було розгорнуто 22 пункти обігріву: 2 з них в Кіровограді, решта 20 – у районних центрах. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

За три тижні пункти обігріву відвідало понад 6600 чоловік. Переважна більшість відвідувачів належить до малозахищеної категорії населення. В опалюваних наметах люди можуть не лише зігрітись, а й випити гарячого чаю з цукром, з’їсти бутерброд. У наметах використовується лише одноразовий посуд та підтримуються санітарно-гігієнічні норми. Також рятувальники нагадують відвідувачам правила пожежної безпеки та поводження під час різкого похолодання.
Не залишилися байдужими до чужої біди і пересічні громадяни. До одного з таких наметів жителька Кіровограда принесла теплий одяг, прокоментувавши свій вчинок тим, що вона теж хоче бути причетною до доброї справи допомоги тим, хто цього найбільше потребує.
Особовий склад забезпечує цілодобову роботу пунктів обігріву, тому нужденні можуть перебувати тут у будь-який час, адже вночі температура ще тримається на позначці -15. Пункти обігріву працюватимуть до завершення періоду холодів.


 Пункти обігріву Кіровоградської області відвідало понад 6 тисяч чоловік (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool