Проведено засідання Громадської ради при ГУ ДФС у Кіровоградській області

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

У засіданні Громадської ради, яку очолює Ігор Волков, взяли участь в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман та заступник начальника ГУ ДФС в області Тетяна Гавренкова.

Під час зустрічі були підбиті підсумки роботи органів ДФС області за сім місяців 2015 року, а також розглянуті питання електронного адміністрування ПДВ та зміни у застосуванні платниками єдиного податку реєстраторів розрахункових операцій.

Звертаючись до членів Громадської ради Олег Лічман зауважив, що на сьогоднішній день перед нами стоїть надважливе завдання – наповнення Державного та місцевого бюджетів. А в нинішніх умовах це означає - забезпечити усім необхідним армію та правоохоронні органи для успішного проведення Антитерористичної операції, а головне, зберегти соціальний мир та спокій, регулярно виплачуючи пенсії, зарплати лікарям, вчителям та іншим працівникам бюджетної сфери, а також інші соціальні виплати. „В цей складний для країни час, ми як ніколи повинні діяти пліч опліч та бути максимально відкритими для діалогу між владою та бізнесом” – зазначив він.

Доповідаючи про підсумки роботи семи місяців поточного року очільник обласного відомства констатував, що бізнес Кіровоградщини мобілізував до зведеного бюджету 1 мільярд 811 мільйонів гривень податків та зборів. Темпи наповнення бюджетів усіх рівнів випередили минулорічні показники на 21 відсоток. До державного бюджету платниками регіону перераховано 774,9 млн. грн. Cкарбниці територіальних громад Кіровоградської області протягом січня – липня поточного року наповнились більш як на 1 мільярд гривень податків і зборів, що на 76,3 млн. грн. більше у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Суттєво наповнив бюджетні кошики місцевих громад і акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, сплачена сума якого склала 75,8 мільйонів гривень.

Погода в Кировограде и Кировоградской области на вторник, 18 августа

По завершенню зустрічі відбулася дискусія навколо питань, які були предметом розгляду на цьому засіданні та стала доказом взаємного інтересу до підтримки якісного та конструктивного діалогу між представниками громадських організацій Кіровоградщини і фіскальниками.

Також, наприкінці заходу Олег Лічман зазначив, що органи фіскальної служби відкриті для спілкування з громадськістю та платниками податків, - „Ми завжди відкриті для тих, хто хоче висловити якісь пропозиції стосовно поліпшення роботи органів фіскальної служби області, а також для тих у кого є необхідність у вирішенні спірних питань, які належать до компетенції податкових органів. Ми не притримуємось якогось окремого графіку прийому. Для нас важливо почути кожного, тому спілкуємось з платниками податків за необхідності щодня”, - резюмував керівник.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool