Протягом першого півріччя кіровоградські податківці зібрали до бюджетів усіх рівнів 884 мільйони гривень

Липень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

Головним завданням органів державної податкової служби є наповнення бюджетів усіх рівнів коштами. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Так, завдяки копіткій щоденній роботі кіровоградські податківці протягом першого півріччя адміністрували до зведеного бюджету 884 мільйона гривень.
У січні-червні нинішнього року до загального фонду державного бюджету завдяки платникам податків Кіровоградської області надійшло 318,7 млн. грн. Темпи росту надходжень до факту відповідного періоду минулого року складають 123,3 відсотка.
Протягом першого півріччя до місцевих бюджетів Кіровоградщини зібрано 565,3 млн. грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року до нього додатково надійшло 55,4 млн. грн. Темпи росту надходжень до факту відповідного періоду минулого року складають 121,2 відсотка.
В тому числі до місцевих скарбниць регіону зібрано 429,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, додатково надійшло 32,2 млн. грн. (темп росту до факту відповідного періоду минулого року складає 122,5 відс.) та 79 млн. грн. плати за землю (додатково зібрано 9,5 млн. грн., темп росту до факту відповідного періоду минулого року – 118,8 відсотка).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool