Протягом 2018 року у дитсадках Кіровоградщини планується створити 887 додаткових місць

Червень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

На даний час у закладах дошкільної освіти Кіровоградської області створено 55 додаткових місць.

Зокрема, шляхом реконструкції будівель навчальних закладів планується створити 220 місць, шляхом відкриття (відновлення діяльності, реорганізації) навчальних закладів - 240 місць, шляхом відкриття додаткових дошкільних груп у функціонуючих ЗДО - 427 місць.

Наразі у Новоукраїнці здійснюється реконструкція дитсадку "Зернятко" на 110 місць. На реалізацію проекту спрямовано 23,9 млн. грн.

Завершуються роботи з реконструкції Новопразького НВО "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад - позашкільний центр" Олександрійського району. Загальна вартість проекту – 13 млн. грн.

Виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництво дитсадку на 120 місць у смт Голованівськ. Орієнтовна вартість проекту складає 38 млн. грн. Завершення будівництва закладу заплановано на 2019 рік.



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool