Протирадонові заходи у ЗОШ-16

Липень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1981 | Коментарі: 0

Проект “Стоп – Радон” розпочато за ініціативи голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна та за підтримки небайдужих депутатів місцевих рад усіх рівнів.

Його мета – провести ряд заходів для запобігання впливу небезпечного газу на населення регіону, а головним чином дітей.
На адресу виконавчого комітету Ленінської районної у місті Кіровограді ради надійшло звернення групи депутатів від Партії регіонів щодо проведення обстеження в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 у підвальному приміщенні якої проводиться гурткова робота з дітьми. 
Після обстеження приміщення спеціалістами геолого-розвідувальної експедиції №37 було виявлено завищений рівень концентрації радону. 
За ініціативи депутатів Ленінської районної у місті Кіровограді ради Кишка В.В. та Жебелєва О.В. було проведено ряд протирадонових заходів щодо зменшення рівня радону в шкільному приміщенні, а саме: облаштована ізоляція та дерев’яна підлога в двох танцювальних класах загальною площею 120 м2 .
Повторна перевірка підтвердила, що рівень концентрації газу не перевищує допустиму норму. 

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool