Прошу знайти негідників,- Сергій Кузьменко

Липень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1632 | Коментарі: 0

Апаратну нараду голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко розпочав зі звернення до управління Національної поліції в області.

- Прошу знайти негідників, які випиляли частину металевої електроопори висотою 28 метрів з напругою у 150 кіловольт у Світловодську, - наголосив Сергій Кузьменко. Під час негоди, у суботу, опора впала і вивела з ладу 4 лінії електропостачання у Світловодську та паралізувала роботу водоводу "Дніпро-Кіровоград". У результаті - мешканці чотирьох міст обласного значення дві доби знаходяться без води.

Сергій Кузьменко подякував енергетикам, які швидко відреагували на проблемну ситуацію. Вже вчора о 21.00 відновлено резервну лінію електропостачання, що дало змогу поновити роботу насосної станції. Проте, враз вирішити проблему не вдасться, оскільки для заповнення водою резервуарів міст необхідно певний час. Тож жителям цих міст доведеться поки що користуватись привозною водою.

- Сьогодні говорити, що проблема подолана - зарано, попереду іще складні відновлювальні роботи, які заплановані на середу, - наголосив Сергій Кузьменко. – Тож прошу відповідні служби вжити максимум зусиль для відновлення водозабезпечення міст.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool