Прокурора «нагадала» директору однієї школи вимоги законодавства про охорону праці

Квітень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Прокуратурою Добровеличківського району винесено постанову про порушення дисциплінарного провадження відносно директора учбового закладу. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

За фактом нещасного випадку в порядку правозахисної діяльності проведено перевірку щодо додержання вимог законодавства про охорону праці в одній із шкіл району. Встановлено, що працівниця школи, прямуючи на роботу, впала та отримала травму.

Однак, в порушення Закону України «Про охорону праці» та внутрівідомчих інструкцій, директор школи не повідомив про нещасний випадок районному керівництву та у відділ виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань. Зокрема, про госпіталізацію підлеглої на кареті швидкої допомоги з робочого місця до центральної районної лікарні. Крім того, не було створено комісії на проведення розслідування зазначеного нещасного випадку, не складено відповідний акт тощо.
З метою притягнення винної особи до відповідальності прокуратурою району й було винесено вищеназвану постанову.
На даний час постанова про порушення дисциплінарного провадження відносно директора школи перебуває на розгляді.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool