Прокурор Кіровоградської області зустрівся з громадськістю

Лютий 12, 2015 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

10 лютого поточного року відбулася перша зустріч прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка із представниками громадськості регіону.

За словами керівника відомства основними питаннями, що обговорювалися, були повнота виконання державою зобов’язань перед учасниками АТО, законність приватизації об’єктів комунального майна міста Кіровограда, порушення земельного законодавства при використанні паїв громадян.
У ході зустрічі прокурор області наголосив: «Робота відомства буде направлена на вирішення вказаних та інших проблемних питань регіону та захист прав і свобод кожного конкретного громадянина». Крім того, Анатолій Іванович додав, що діяльність прокуратури у окресленому напрямі може бути ефективною лише за участі в ній представників інститутів громадянського суспільства.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool