Прокуратурою Онуфріївського району до суду передано матеріали на Павлиського селищного голову

Серпень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1690 | Коментарі: 0

Прокуратурою Онуфріївського району до суду передано матеріали на Павлиського селищного голову. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як уже повідомлялося раніше, прокурором області за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України, було порушено кримінальну справу відносно Павлиського селищного голови.
Посадовець підозрювався у перевищенні службових повноважень і недотриманні вимог земельного законодавства. Зокрема, у безпідставній передачі у тимчасове користування фермерському господарству земельної ділянки площею близько 60 га. Цим спричинив збитки державним інтересам на суму понад 58 тисяч гривень.
Досудове слідство проводилося прокуратурою Онуфріївського району.
Наразі справу передано до суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool