Прокуратурою області проведено перевірки додержання вимог бюджетного законодавства спрямованого на захист прав і свобод дітей

Червень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1634 | Коментарі: 0

У ході зазначених перевірок виявлено ряд порушень. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

За їх результатами органами прокуратури області порушено дві кримінальні справи, внесено тринадцять приписів та подань, порушено одне дисциплінарне провадження.
Зокрема, в окремих районах (містах) здійснюється недостатньо фінансування програм щодо захисту прав і свобод дітей. Такі факти виявлено, наприклад, Світловодським міжрайпрокурором та прокурором Голованівського району.
Порушення допускаються й при використанні уже виділених бюджетних коштів. Так, прокурором Гайворонського району внесено припис начальнику місцевого комбінату комунальних підприємств з вимогою відшкодування коштів, які не було витрачено за призначенням в ході ремонту дитячого садка. Прокурором Новгородківського району внесено подання керівникові місцевому відділу освіти з вимогою притягнення до відповідальності голови комітету з конкурсних торгів, який допустився порушень при закупівлі паливних матеріалів.
Крім того, в поточному році міжміськрайпрокурорами порушено кримінальні справи, про які вже повідомлялося в ЗМІ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool