Прокуратура вимагає звільнити землі, належні учасникам АТО

Вересень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1822 | Коментарі: 0

Прокуратура Новомиргородського району у суді вимагає від приватного підприємства звільнити з протиправного користування 32 га землі вартістю понад 700 тис. грн., які за рішенням сесії Мартоноської сільської ради передані учасникам АТО.

Підставою для позовних вимог прокурора стало те, що термін дії договору оренди зазначеної землі закінчився, про що керівнику підприємства було надіслано повідомлення про відсутність наміру у продовженні договору оренди землі та заборони щодо її подальшого використання. Незважаючи на викладене керівником приватного підприємства вимоги власника ділянки проігноровано, землі не звільнено та продовжено їх використання без правовстановлюючих документів.
У разі задоволення позовних вимог прокурора, 8 учасників АТО, які проживають на території сільради, матимуть змогу отримати у власність земельні ділянки.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool