Прокуратура вимагає взяти під варту хабарника з Олександрії

Червень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

Прокуратура області оскаржує ухвалу слідчого судді Ленінського районного суду м. Кіровограда, якою викритому на хабарі чиновнику Олександрійської міськради обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Зокрема, у апеляційній інстанції прокуратура відстоює свою позицію щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

На думку прокуратури необхідність обрання більш суворого запобіжного заходу обумовлюється тим, що чиновник займає відповідальне службове становище, має досвід роботи у правоохоронних органах, зв’язки у колі високопосадовців та вчинене ним кримінальне правопорушення відноситься до категорії тяжких.

Про результати розгляду апеляційної скарги буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, працівника центру надання адміністративних послуг Олександрійської міськради викрито на отриманні 2,5 тис грн неправомірної вигоди 9 червня поточного року співробітниками поліції. В рамках досудового розслідування, яким процесуально керує прокуратура, особі оголошено про підозру за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool