Прокуратура реагує на порушення прав дітей на отримання освіти

Вересень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 1

Органи прокуратури області використовують всі надані повноваження на усунення порушень прав дітей на отримання освіти. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Кіровоградським окружним адміністративним судом задоволено позов прокурора Вільшанського району про визнання незаконним та скасування розпорядження голови Вільшанської районної державної адміністрації «Про призупинення діяльності Котовської та Осичківської загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів» як такого, що не відповідає вимогам Закону України «Про загальну середню освіту».
Зверненню до суду передувало принесення прокурором району протесту на зазначене розпорядження. Оскільки головою Вільшанської РДА протест було відхилено, прокурором використано повноваження на звернення до суду з відповідним адміністративним позовом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool