Прокуратура: про доступ до публічної інформації

Липень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1141 | Коментарі: 0

Прокуратурою області протягом першого півріччя 2012 року проводилась робота у сфері застосування вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Як повідомила старший прокурор прокуратури області з питань забезпечення доступу до публічної інформації Ольга Коваль, у вказаний термін до органів прокуратури області надійшло 33 запити про надання інформації, із них безпосередньо до прокуратури області – 13.
Прокурорами розглянуто 25 запитів, вісім з них направлено належним розпорядникам інформації.
Найбільше запитів надійшло до Світловодської міжрайонної прокуратури, прокуратури Олександрівського, Гайворонського, Компаніївського та Маловисківського районів.
За результатами розгляду надано інформацію запитувачам за 17 запитами, у 3 випадках відмовлено у її наданні, у 5 – надано роз’яснення.
Із розглянутих запитів 7 стосувались питань правозахисної діяльності прокуратури, 4 – досудового слідства, 2 – представництва, 2 – кадрових, 1 – з питань організаційно-розпорядчої діяльності та 9 – з інших питань.
Всі запити вирішені відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Діяльність органів прокуратури у даній сфері продовжується.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool