Прокуратура: Порушено кримінальну справу за фактом замаху на привласнення бюджетних коштів

Січень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Прокуратурою Новоукраїнського району в порядку правозахисної діяльності здійснено перевірку з питань додержання вимог податкового законодавства у діяльності ВАТ «Новоукраїнський кар”єр». Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

За результати перевірки прокурором району відносно службових осіб товариства порушено кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.4 ст.191, ч.1 ст.366 КК України.

Службові особи відкритого товариства скоїли замах на привласнення державного майна та службове підроблення шляхом внесення неправдивих відомостей до податкової декларації з податку на додану вартість, де зазначили суму, що підлягає бюджетному відшкодуванню. При цьому у документі безпідставно завищили частину залишку від”ємного значення, яка не брала участі у розрахунках бюджетного відшкодування на суму понад 123 тис. грн.
Cлужбовці товариства вчинили всі дії для привласнення бюджетних коштів на вказану суму, шляхом незаконного відшкодування ПДВ, але таке відшкодування не відбулося через упередження податковою інспекцією.
Наразі прокуратура району проводить досудове слідство у справі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool