Прокуратура наполягла на посиленні покарання для наркомана з досвідом

Березень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1432 | Коментарі: 0

За наполягання прокуратури області постановлено новий вирок щодо мешканця міста Знам’янка. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Вироком колегії суддів судової палати з кримінальних справ апеляційного суду Кіровоградської області скасовано вирок Олександрівського районного суду у зв’язку м’якістю покарання та постановлено новий вирок. Ним призначено суворіше покарання за ч.2 ст.309 (незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України у виді позбавлення волі строком на два роки. 

Мова йде про непрацюючого і вже раніше судимого любителя «сатанинського зілля», який, знову опинившись на волі, не зробив належних висновків з попереднього перебування в місцях ув’язнення і продовжив аналогічну протиправну діяльність. Незаконно збирав та зберігав наркотичну сировину (коробочки снодійного маку) для власного вживання без мети збуту.
Державне обвинувачення сподівається, що, отримавши більш суворе покарання, надалі дана особа відмовиться від протиправної діяльності.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool