Прокуратура Кіровоградщини поновила права 2 тисяч дітей на позашкільну освіту

Червень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Прокуратура області в Вищому адміністративному суді домоглася скасування рішення виконкому Знам’янської міської ради, за яким пропонувалося реорганізувати кілька позашкільних закладів освіти та спорту в місті.

Такими діями органу місцевого самоврядування порушувалося право близько 2 тисяч дітей на здобуття позашкільної освіти, яке гарантоване законами України «Про позашкільну освіту» та «Про освіту».
Вищий адміністративний суд України підтримав касаційну скаргу прокуратури на рішення Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, яким було незаконно відмовлено у задоволенні позову прокурора про скасування вказаного рішення виконкому.
Таким чином, за послідовної позиції органів прокуратури області, підтриманій Генеральною прокуратурою України та Вищим адміністративним судом України, права дітей поновлено.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool