Прокуратура: До відповідальності притягнуто сім посадовців Державної інспекції

Червень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

Керівництвом Державної інспекції сільського господарства розглянуто подання прокуратури області щодо виявлених прокурорською перевіркою порушень з боку її працівників вимог Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Наразі вжито заходів до усунення вказаних у поданні порушень. За неналежне виконання службових обов”язків сім працівників інспекції, з вини яких вони були допущені, притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Нагадаємо, що за результатами прокурорських перевірок діяльності даної інспекції виявлено низку порушень: порушувався порядок видачі дозвільних документів через дозвільний центр, систематичні порушення встановленого порядку при видачі сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки, відсутність розробок стандартів адміністративних послуг інспекції та інше.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool