Про зміни в Податковому кодексі йшлося під час акції "Податки без таємниць" на Кіровоградщині

Жовтень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1338 | Коментарі: 0

Черговий етап спільної акції обласної ради, ДПА у Кіровоградській області та Головного управління Державного казначейства України у Кіровоградській області „Податки без таємниць” був присвячений змінам в Податковому кодексі. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Цього разу його було проведено в м. Долинській. Участь в засіданні взяли керівники та головні бухгалтери підприємств, а також представники органів місцевого самоврядування Долинського, Устинівського та Новгородківського районів.
Як відзначив заступник голови ДПА у Кіровоградській області Віктор Озерний, на сьогодні основними пріоритетами в роботі податкової служби держави є боротьба з тіньовим сектором економіки та зменшення кількості перевірок. В результаті протидії „тіньовикам” під слідством в СІЗО нині перебуває шість осіб, по яких порушені кримінальні справи за економічні злочини. Скорочення ж перевірок вдалося досягнути завдяки запровадженню „ризикоорієнтованої” системи автоматизованого моніторингу. Її застосування дозволяє отримувати необхідну інформацію без відволікання платників та відстежувати факти ухилення від сплати податків дистанційно.
Віктор Іванович підкреслив – головним результатом співпраці податкової служби та суб’єктів підприємництва в умовах дії Податкового кодексу є збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів. Так, за січень-серпень ц.р. до загального фонду державного бюджету надійшло 429,4 млн. грн., що складає 116,7 відс. до надходжень відповідного періоду минулого року. Збільшення становить 61,3 млн. гривень.
Спеціалісти обласної податкової служби розповіли присутнім про зміни в податковому законодавстві, внесені Законом України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України”, а також про особливості нарахування і сплати плати за землю юридичними особами та місцевих податків і зборів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool