Призначено нового начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області (ФОТО)

Листопад 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 01.11.2013 року №3440-о начальником Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області призначено Лебедєва Олександра Івановича.

Представив нового керівника ГУ Міндоходів в області заступник Міністра доходів і зборів України Андрій Ігнатов.
На урочистій нараді Андрій Ігнатов зазначив, що робота органів доходів і зборів Кіровоградської області повинна здійснюватися відповідно до Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів до 2018 року, затвердженого Кабінетом Міністрів Україні 23 жовтня 2013 року. А діяльність Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області має бути спрямована, в першу чергу, на створення сприятливих умов для бізнесу та залучення інвестицій, адже це сприятиме економічному розвитку регіону. Також серед основних завдань, що стоять перед органами доходів і зборів заступник Міністра визначив вдосконалення сервісних функцій, боротьбу з корупцією та «тіньовим» сектором економіки.
Присутній на нараді перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Віктор Серпокрилов висловив сподівання, що новопризначений керівник Головного управління Міндоходів в області з повною відповідальністю приступить до виконання завдань, які ставляться перед органами державної влади Президентом України та Урядом.
У свою чергу, начальник Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв подякував керівництву Міністерства та обласної державної адміністрації за довіру, а також запевнив, що Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області буде тісно співпрацювати з контролюючими органами та здійснювати обмін інформацією.
„Колектив Головного управління має потенціал необхідний для виконання задач, поставлених Міністерством доходів і зборів України по наповненню бюджетів усіх рівнів, але ще повністю не використаний. Тому націлюю керівний склад Головного управління та начальників державних податкових інспекцій на більш професійний підхід для реалізації пріоритетних напрямків роботи, визначених Стратегічним планом розвитку Міністерства доходів і зборів”, - наголосив Олександр Лебедєв.

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 01.11.2013 року №3440-о начальником Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області призначено Лебедєва Олександра Івановича.

Довідково: Лебедєв Олександр Іванович народився 20 вересня 1958 року у м.Луганськ. Має три вищі освіти: у 1986 році закінчив Харківське вище військове авіаційне училище льотчиків, у 2001 році – Харківський філіал Української Академії державного управління при Президентові України, у 2007 році – Донецький юридичний інститут Луганського Державного університету внутрішніх справ. Стаж державної служби – 27 років. Державний службовець 5 рангу.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool