Приймальник-розподільник для дітей систематично перевіряється

Березень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1548 | Коментарі: 0

На виконання вимог галузевого наказу Генеральної прокуратури України законність поміщення та тримання дітей в такій спеціальній установі як приймальник-розподільник для дітей перевіряється працівниками прокуратури області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Перевірка проведена в лютому засвідчила незаконність дій адміністрації установи щодо розпорядку (режиму) дня дітей, які суперечили вимогам санітарного законодавства. Зокрема не передбачалися перерви між уроками, не правильно визначався проміжок часу між прийомами їжі, відбій робили о 20 годині, а той о 19.30 ( щоб було менше клопоту). У зв”язку з цими порушеннями прокуратурою керівництву приймальника-розподільника для дітей принесено протест.

За інформацією старшого помічника прокурора області з питань захисту прав і свобод дітей Людмили Білобрицької протест прокуратури на дії адміністрації ПРД задоволений: розроблено розпорядок (режим) для дітей на підставі вимог санітарного законодавства, з погодженням відомчої СЕС. Законність тримання дітей перебуває в полі зору підрозділу з питань захисту прав і свобод дітей прокуратури області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool