Приїхав на Кіровоградщину та порізав ножем двох чоловіків

Вересень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

Працівники Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали 33-річного раніше судимого жителя Одеси за підозрою у скоєнні тяжкого злочину. Так закінчилася поїздка чоловіка на Кіровоградщину. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Наприкінці серпня вночі до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено двох чоловіків: одного – із різаною раною грудної клітини, іншого – із проникаючим ножовим пораненням міжребер’я.
Працівники міліції виїхали на місце події та встановили обставини, за яких потерпілі отримали ушкодження. Пізно ввечері двоє односельчан, 44 та 27 років, разом із уродженцем цього ж села, а нині мешканцем міста Одеси, разом розпивали спиртні напої в розважальному закладі.
За спільним столом між знайомими виникла сварка. Чоловіки вийшли на вулицю, щоб прояснити ситуацію. У розпалі з’ясування стосунків у хід пішов ніж. Приїжджий дістав його із кишені і наніс своїм опонентам тілесні ушкодження, а потім зник у невідомому напрямку.
Як з’ясувалося у ході проведення оперативно-розшукових заходів, чоловік одразу ж після скоєного виїхав до Одеської області. Саме там на квартирі знайомого, де зловмисник переховувався, правоохоронці його і затримали, а потім доставили до Гайворонського райвідділу міліції.
За словами першого заступника начальника Гайворонського РВ УМВС в області Ігоря Яковлєва, підозрюваного затримано у порядку статті 115 КПК України, вирішується питання щодо обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. У 2009 році чоловік вже був судимий за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості з призначенням умовного покарання терміном 2 роки.
За фактом скоєного злочину порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція останньої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool