Приватний сектор у Кропивницькому буде обладнаний пластиковими контейнерами

Січень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Питання житлово – комунального сектору обговорили сьогодні, 25 січня, на зустрічі з квартальними міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов.

Вже традиційно, питання ЖКГ найбільше турбують містян. Це і вчасне прибирання територій від снігу, і регулярне вивезення сміття. Андрій Райкович висловив переконання, що цього року в Кропивницькому зі снігом справились краще, бо місто поповнилось новою технікою. Наступного сезону заплановане придбання додаткоих одиниць снігоочисної техніки для ЖЕО.

Квартальні, під час зустрічі не оминули увагою роботу компанії «Екостайл», яка відповідає за вивезення тведих побутових відходів із території міста. Мешканці приватного сектору визнали її роботу неякісною та неефектною.

Андрій Райкович пообіцяв, що міська влада докладе усіх зусиль, аби підприємство виконувало свої обов’язки.

- Про всі ці проблеми я знаю, – запевнив міський голова. – Прикро, що в нашому місті є монополіст з вивезення сміття. Я чи не на кожній апаратній нараді звертаюсь до керівництва «Екостайлу» з вимогами працювати краще. Я вас переконую – ми не допустимо тієї катастрофи зі сміттям, яка зараз у Львові.

У свою чергу начальник ГУ ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко повідомив, що для окремих мікрорайонів Кропивницького планують закупити пластикові контейнери для сміття. Зберігатимуться вони у дворах містян. І вивозитимуть лише коли за сміттям приїжджатиме машина.

- Люди не зберігатимуть непотріб в пакетах, – наголосив Віктор Кухаренко – а це значить, що його не зможуть розтягати тварини, воно не буде розноситися вітром . Разом з закупівлею контейнерів придбають також додаткову техніку для збору відходів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool