ПриватБанк запустив переказ грошей в пару натискань через Telegram

Червень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

ПриватБанк запустив бота @Paypbbot для Telegram, за допомогою якого користувачі популярного месенджера можуть в один клік відправляти та отримувати гроші.

Щоб відправити або попросити переказ через робота, достатньо в чаті з другом набрати @Paypbbot та написати суму платежу

«Скинути гроші через Telegram – це дивовижно простий і зручний спосіб переказу грошей, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Перші боти стартували в нашому месенджері Sender, сьогодні ми додали Telegram, а найближчим часом прості перекази в один клік будуть працювати в більшості популярних платформ для спілкування».

ПриватБанк – перший український банк, що запустив сервіс переказів у чаті месенджера. Щоб відправляти або отримувати гроші через Telegram, достатньо зареєструватися в боті @Paypbbot, підтвердити номер телефону, написати 4 останні цифри номера картки, з якої або на яку будуть зараховуватися гроші, і підтвердити вибір картки введенням SMS-пароля від банку.

Бот-сервіс переказів доступний усім власникам карток ПриватБанку. Надіслати гроші в чаті можна в національній валюті гривні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool