ПриватБанк запрошує кропивничан у «Країну Мрій»

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

Ну хто, як не магазин дитячих товарів «Країна мрій», може знати усі потаємні бажання малюків та легко здійснити усі забаганки юних кропивничан, та ще й у переддень магічних новорічних і різдвяних свят.

Саме у цьому дитячому магазині справді люблять своїх клієнтів, тому вже не один рік надають можливість купувати бажані якісні товари в розстрочку, оплачуючи частинами без відсотків та переплат.

Магазин дитячих товарів «Країна мрій», що по вул. В. Перспективна, 8 у Кропивницькому, в партнерстві з ПриватБанком обслуговують своїх клієнтів лише на «5+» та пропонують не лише безмежні можливості розрахунку платіжними картами, але й безкоштовну розстрочку - послугу «Оплата частинами». Саме тут, пропонуючи широкий асортимент товарів для новонароджених, малюків і підлітків, а також майбутніх мам, надають можливість кожному відчувати себе комфортно та не хвилюватись за можливості свого гаманця. У продажу є все для самих вимогливих покупців - крихітних і тендітних: харчування, одяг, аксесуари, меблі, коляски, і т.д. - всі товари найкращих та перевірених торгівельних марок: IDO, Lenne, Daga, Trestelle, Remix, Froddo, Skandia, Kuoma, Chicco, Mustela, Cam, Peg Perego, ABC Design, Graco, Wader, Верес, Тигрес, Semper, Hipp, Gerber, Nestle, Similac, Беллакт тощо.

«Ми з нетерпінням чекали на первістка і мені так хотілося придбати усе і відразу, - розповідає кропивничанка Вікторія. - Уявіть на секунду очі мого чоловіка, який побачив мій вибір на касі. Тепер це викликає посмішку, бо конфлікту вдалося уникнути лише завдяки «Оплаті частинами». Благо, що ми маємо картки ПриватБанку. З магазину вийшли щасливими. І скупилися по повній і грошей не потратили. Чудо, а не магазин!»

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні товари для дітей, не переймаючись їх вартістю. За допомогою сервісу «Оплата частинами» ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

«Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому у тандемі з ПриватБанком пропонуємо оптимальне рішення для здійснення великих покупок без втрат для бюджету сім’ї, - розповідає Ірина Адамович, власниця магазину «Країна Мрій». - Абсолютно безкоштовна розстрочка на всі наші товари дає можливість кожному придбати для своєї дитини все найкраще, що ми пропонуємо».

Лояльний продавець завжди знає потреби та можливості своїх покупців, іде назустріч, дозволяючи придбати товар уже сьогодні, а оплачувати протягом кількох місяців без переплат та додаткових платежів. Відтак, послуга ПриватБанку «Оплата частинами» користується заслуженим попитом і у продавців, і у покупців. Якщо у минулому році лише на Кіровоградщині 1225 торгових точок пропонували своїм клієнтам скористатись цією послугою, то вже сьогодні їх кількість перевищує 1460.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool