ПриватБанк вручив сучасне медобладнання Кіровоградській обласній дитячій лікарні

Грудень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

Напередодні найчарівнішого зимового свята - Дня святого Миколая, - коли всі чекають на чудо та здійснення мрій, ПриватБанк та благодійна організація «Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» подарували Кіровоградській дитячій обласній лікарні сучасне медичне обладнання - пульсоксиметр Rad 8 та насос шприцевий інфузійний SEP-21S Plus.

«Ми вдячні ПриватБанку за отримані нові, сучасні і так нам потрібні апарати, - розповів Михайло Ліщиновський, заступник головного лікаря Кіровоградської дитячої обласної лікарні. - Пульсоксиметр допоможе нашим лікарям визначати насиченість кислороду у крові дитини та розуміти, коли варто підключати до апарату штучної вентиляції легенів, контролювати роботу серця та легенів дитини під час вводу лікарських препаратів. Насос шприцевий інфузійний дасть змогу вводити надчіткі дози медичних препаратів, наркозу, хіміотерапії до крові пацієнтів. Цей апарат - на 2 шприци, що дуже важливо, адже ми матимемо змогу вводити одночасно 2 різних препарата, або працювати для двох дітей одночасно».

«В рамках програми «Звичайне диво» ПриватБанк перерахував майже 2,6 млн грн для придбання медичного обладнання для дитячих обласних лікарень, - розповіла Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - І це ще не всі подарунки від нас, вранці 1 січня ми підемо разом з нашими друзями, компанією Mastercard, в кожну обласну дитячу лікарню України, щоб привітати маленьких пацієнтів зі святами. Понад 3000 дітей змушені зустрічати Новий рік в стінах медичних закладів. І наша підтримка та подарунки додадуть їм сил подолати усі хвороби. Ми вдячні нашим клієнтам, які долучилися до акції, та запрошуємо усіх, хто ще не з нами, зареєструватися, ще є час до 31 грудня».

Як повідомили у ПриватБанку, стати учасником найзворушливішої акції «Звичайне диво», яка триватиме до 31 грудня, і прийняти участь у благородній справі може кожен. Досить лише зайти зареєструватися за посиланням і розраховуватися у торгівельно-сервісній мережі картками ПриватБанку. Після кожної покупки ПриватБанк буде перераховувати 1 грн на благодійність.

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» став переможцем у номінації «Всеукраїнська благодійність» національного конкурсу «Благодійна Україна - 2017». Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дітям, хворим на рак, дитячим будинкам, бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті. Сьогодні у фонду понад 890 000 меценатів, які вже пожертвували на благодійні програми більше 98,8 млн грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool