ПриватБанк та ювелірна компанія "Золотий вік" надають можливість кіровоградцям оплачувати подарунки частинами

Вересень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 5433 | Коментарі: 0

ПриватБанк надає можливість кіровоградцям стати власниками ювелірних прикрас, оплачуючи тільки частину їх вартості, решту ж суми повертати в перебігу обраного часу .

Найбільший в Україні виробник ювелірних виробів “Золотий вік” приєднався до програми ПриватБанку "Миттєва розстрочка".

Програма "Миттєва розстрочка" дозволяє купувати як товари, так і послуги в розстрочку, з можливістю вибору кількості частин, на які буде розбита сума покупки. Оформити послугу можна відразу на касі магазину - партнера, достатньо тільки повідомити продавцеві, що ви хочете скористатися даною програмою і розплатитися карткою ПриватБанку . Договором при цьому стає чек про покупки з POS - терміналу .

"Скориставшись послугою “Миттєва роззстрочка” ми можемо робити як собі так і своїм близьким чудові подарунки, - каже керівник напрямку оплата частинами Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Ніколаєнко . - Яка жінка не мріє про дорогі прикраси? Тим більше, що скористатися сервісом так просто, достатньо мати картку ПриватБанку і вибрати коштовність на свій смак.".

На сьогоднішній день послугу "Миттєва розстрочка" пропонують більше 150 Кіровоградський торгівельних точок різного напрямку - від продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і автомобільних послуг .

З кожним місяцем кількість таких точок буде тільки рости, а це означає, що незабаром придбати практично будь-який товар можна буде з розстрочкою платежу - користуватись покупкою уже сьогодні, а її повну вартість поступово оплачувати частинами .

В Кіровоградській області з початку року за програмами " Миттєва розстрочка " і " Оплата частинами " було здійснено майже 3000 покупок на загальну суму у 7 млн. грн. Скористатися можливістю даних програм можна в майже 500 торгових точках області, перелік яких можна знайти на сайті ПриватБанку.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool