ПриватБанк: створимо туристичну карту Кіровоградщини разом

Серпень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1149 | Коментарі: 0

ПриватБанк запрошує кропивничан долучитись до загальнонаціональної програми “Турист України”.

Міністерство економічного розвитку, ПАТ КБ "ПриватБанк", Національна туристична організація та Visa International Service Association підписали меморандум про розвиток туризму в Україні.

Результатом цієї співпраці стала загальнонаціональна програма “Турист України”, яка передбачає запуск першого в Європі національного цифрового сервісу для туристів. Платформою для нового мобільного додатку стануть передові технології ПриватБанку.

“Ми запрошуємо усіх підприємців, яким небайдужа рідна Кіровоградщина, які мріють про те, аби наша Степова Елада стала місцем паломництва туристів, до співпраці, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку, - Саме завдяки нашому мобільному додатку кожен турист моживість отримати інформацію про готелі, трансфер, ресторани та кафе, де можна отримати усі послуги на найвищому рівні, з можливістю онлайн-замовлення та сплати послуг картками будь-яких українських банків. І що не менш важливо - матиме доступ до повної інформацію про визначні місця, унікальні природні заповідники місця для відпочинку та туризму в регіоні”.

Завдяки новому онлайн-сервісу, впровадження якого не потребує від держави жодної копійки, туристи зможуть у декілька кліків організувати подорож, отримати інформацію про цікаві заходи, маршрути, визначні пам’ятки; придбати тури й екскурсії. Мобільний додаток “Картка туриста” буде працювати з картками будь-яких українських банків і дозволить економити гроші під час вибору та оплати подорожей по країні, збирати бали за транзакції та відвідані місця й оплачувати нові подорожі.

ПриватБанк запрошує кропивничан долучитись до загальнонаціональної програми “Турист України”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool