ПриватБанк пропонує кропивничанам подбати про майбутнє своїх дітей

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 939 | Коментарі: 0

З 1 листопада кропивничани отримали можливість зберігати кошти, забезпечуючи майбутнє своїх дітей, на спеціальному дитячому депозиті «Джуніор».

ПриватБанк радить своїм клієнтам не відкладати на потім, а вже сьогодні подбати про забезпечене майбутнє своїх чад і пропонує почати накопичувати перший капітал.

Чи не з дня народження маляти ми починаємо задумуватися про достойну освіту у престижному учбовому закладі, а можливо і за кордоном, про придбання житла, про весілля. Усі наші побажання і мрії потребують коштів. За день чи навіть і за рік їх не збереш. Чи не найкращих вихід - розпочинати накопичувати разом з ПриватБанком.

«Для дитячих накопичень у нас є спеціальний вклад «Джуніор», - розповідає Анатолій Росолов, керівник напрямку «Заощадження» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Вклад відкривається на ім’я особи, яка буде накопичувати, але на користь дитини. Вкладниками можуть бути не тільки батьки, але й родичі, хресні, рідні, близькі - банк не обмежує вкладника ні родинними зв’язками, ні термінами, ні сумами. Вкладник сам обирає дату, коли усі права за цим депозитом автоматично перейдуть до дитини. Це може бути будь-яка дата після 18-річчя дитини - повноліття, новий рік, день захисту дітей чи вступ до навчального закладу».

Вклад можна оформити як у національній валюті, так і в доларах чи євро, від народження дитини і до 16 років, терміном від 12 місяців (продовження здійснюється автоматично), поповнення здійснюється у будь-який час, відсотки в кінці кожного терміну додаються до суми вкладу.

62,7% українських вкладників довірили свої кошти ПриватБанку. За даними НБУ, в абсолютних цифрах найістотніше зростання за залученими депозитами традиційно показав державний ПриватБанк. У порівнянні з 2 кварталом його загальний депозитний портфель збільшився на 8,9 млрд грн (+ 4,11%), а з початку року - на 18 млрд грн (+ 8,67%).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool