ПриватБанк обслуговує клієнтів під час святкових і вихідних днів

Жовтень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Як повідомляє прес-офіс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, завдяки інноваційним сервісам віддаленого доступу під час вихідних та святкових днів жителі Кіровоградщини можуть отримати більшість банківських послуг без відвідування банку.

“Цілодобове online обслуговування користується у клієнтів ПриватБанку великою популярністю, і не лише у святкові та вихідні дні, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського РУ ПриватБанку. - Наші клієнти мають можливість отримувати послуги в режимі 24/7/365, тому під час святкових днів вони не будуть відчувати жодних незручностей роботи з банком. У будь-який час доби можна скористатися можливостями віддаленого банкінгу: поповнення рахунків мобільних телефонів, вчинення грошових переказів або платежів, придбання квитків на поїзди тощо, користуючись Приват24. Крім того, до послуг наших клієнтів термінали самообслуговування та банкомати”.

Що стосується режиму роботи відділень - 13 жовтня скорочений робочий день, відділення ПриватБанку на Кіровоградщині працюватимуть по скороченому на 1 годину графіку; 14 жовтня - вихідний день, відділення ПриватБанку працюють в режимі 24/7/365, а 15 жовтня відділення працюватимуть за стандартним графіком суботи.

Під час святкових днів і бізнес не залишиться без банківського обслуговування. Скориставшись “Приват24 для бізнесу” можна здійснювати: платежі між рахунками і на рахунки партнерів, відкриті в ПриватБанку, перерахування зарплати на картки співробітників, розміщення і поповнення депозитів, управління кредитним лімітом, платежі на корпоративні та паливні картки, зміну ліміту для розрахунків в інтернеті і ін.

Обслуговування в режимі 24/7/365 доступно всім клієнтам ПриватБанку через інтернет-банк Приват24 і “Приват24 для бізнесу” та його мобільний додаток. Крім того, усі питання можна вирішувати, скориставшись послугами служби підтримки 3700, для корпоративних VIP-клієнтів +380929000010.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool