ПриватБанк - надійний фінансовий партнер українського підприємця

Січень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Компанія “Агроліга” та ПриватБанк взяли на себе амбітну місію - зробити Кіровоградщину регіоном, максимально сприятливим для розвитку малого та середнього бізнесу.

ПриватБанк виконує місію фінансового донора, а компанія “Агроліга” забезпечує не лише посівними матеріалами, засобами захисту рослин за доступними цінами та високої якості, але й сільськогосподарською технікою власного виробництва. Техніка цієї компанії не лише не поступається зарубіжним аналогам, але й дасть фору усім знаним іноземним виробникам.

Про співпрацю з найбільшою фінансовою установою розповідає директор компанії “Агроліга” Олексій Бондар.

Як давно розпочалося Ваше знайомство з ПриватБанком?

Як фізична особа я співпрацюю з ПриватБанком багато-багато років. Але як юридична особа, так склалося, що до цього часу ми працювали з іншим банком. Та високий професіоналізм топ-менеджерів регіональної філії ПриватБанку, вміння переконувати зробили свою справу, тож ми розпочали співпрацю з цим банком. Поки жодного разу не пожалкував про рішення. Більше того, ми вже спробували багато сервісів та опцій банку, які дійсно вражають. Подібного в інших банках ми не знайшли, хоча є з чим порівнювати. Адже «Агроліга» - це бренд, до якого входить кілька підприємств. Це і торговий дім, діяльність якого направлена на дистрибуцію посівного матеріалу та засобів захисту рослин, і головне - виробництво сільськогосподарської техніки, вітчизняне машинобудування. Поки з ПриватБанком співпрацює лише підприємство, яке займається виробництвом. Але ми не зупиняємось, є багато інших, і не менш амбітних, планів на подальшу співпрацю. Але про це трішки пізніше.

Ви скористались програмою “КУБ - кредитування українського бізнесу”. Про цю програму дуже багато розповідається у ЗМІ, в тому числі і в регіональних. Ваші особисті враження про продукт, чи є він дійсно таким, яким його рекламують?

КУБом я скористався у міжсезоння, коли основні кошти були вкладені в бізнес. Сидіти та чекати на кращі часи я не маю морального права. Ми маємо розвиватись, рухатись вперед. Тому, коли менеджери ПриватБанку презентували цей продукт, моя відповідь була: “а давайте спробуємо!”. Саме в цей час нам були потрібні кошти на запуск нової моделі сівалки “Planter 3.6”. Цей модернізований прототип, завдяки якому можливо одночасно висівати зернові, зернобобові та дрібнонасіневі культури, а також вносити мінеральні добрива. Крім того, ми вдосконалили амортизацію та повідкову групу. Саме завдяки отриманим коштам за програмою КУБ, ми мали можливість презентувати нову модель у потрібні нам строки.

Які особливості програми КУБ імпонують вам найбільше?

По-перше - це швидкість, по-друге - низький відсоток, зручна система отримання коштів та їх подальшого погашення. Ми швидко отримали кошти, а також всю інформацію по виплатам. Тобто система повністю прозора, є чітке розуміння скільки і за що ти платиш. Не менш важливий фактор - можливість дострокового погашення без додаткових чи прихованих комісій. На чому хочу особливо наголосити - жодних застав. Ми не витрачали купу часу та грошей на оформлення заставного майна. Усі питання кредитування вирішувались практично в телефонному режимі. Тож все погоджувалося оперативно, через що ми не втрачали час. Нами була поставлена мета і ми її досягли, завдячуючи фінансовим інструментам нашого партнера. Основна причина співпраці з цим банком – підтримка сильного і надійного фінансового партнера. Наші ідеї втілюються за допомогою його фінансових ресурсів. Ми впевнені, що спільно ми досягнемо вагомих результатів.

Не можу не згадати і наш новий спільний проект. Програма, у якій ми приймаємо участь, (державна програма підтримки вітчизняного виробника, яка передбачає компенсацію 20% вартості сільськогосподарської техніки та обладнання - авт.) значно розширить можливості і ПриватБанку, і наші. ПриватБанк є уповноваженим банком за програмою часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Його технологічність і потужність дає змогу швидкого відкриття рахунків. Сьогодні ми разом випробовуємо механізм повернення коштів підприємцям за придбання вітчизняної техніки, навчаємо персонал працювати швидко, злагоджено і чітко. Програма стартуватиме наступного року, а ми вже будемо готові і не витрачатимемо час на підготовку.

“КУБ”. Чи могли б Ви порекомендувати цю програму своїм партнерам, підприємцям Кіровоградщини?

Звичайно, ми вже це робимо. І не просто рекомендуємо, а і своїм прикладом показуємо, що програма працює, програма допомагає розвиватися і завойовувати український ринок. Більш того, я вам скажу, що наше друге підприємство, яке займається дистрибуцією насіння, засобів захисту рослин та мінеральних добрив, теж планує скористатись цією програмою. Спробуємо “КУБ” і в цьому напрямку бізнесу. Рекомендую програму усім, хто потребує швидких коштів - чудовий інструмент, дійсно працює на “відмінно”.

Чому Ви обрали саме ПриватБанк для кредитування свого бізнесу?

Це аксіома, що ПриватБанк на сьогоднішній день - найдоступніший банк у плані покриття (кількість відділень), у плані кількості доступних та технологічних інструментів. Ми відчуваємо себе справжніми VIP-клієнтами. Не формально. Ми відчуваємо це реально, у щоденній роботі. Якщо у мене виникла необхідність у здійсненні будь-якої операції, у мене є для цього персональні менеджери: і як у фізичної особи, і як у власника бізнесу. Усе відбувається буквально в один дотик. Надзвичайно зручні сервіси у Приват24, які закривають безліч питань. Не потрібно нікуди бігти, не потрібно витрачати час у довжелезних чергах. Найбільша цінність ПриватБанку для нас, підприємців, - це його відкритість, прозорість і доступність. Ми ініціюємо будь-який процес, пов’язаний з фінансовими операціями, і він тут же підхоплюється банком, і ми разом знаходимо спільне рішення. Це дуже важливо. Те, що нас чують. Звичайно, відсоткові ставки, маємо надію, беруть курс на зниження. Адже бізнес потребує дешевих ресурсів. Лише дешеве фінансування дасть змогу підняти з колін підприємництво держави. Усі зараз вичікують на кращі часи, тож поводяться обережно. Не легкий час зараз і для країни, і для нашої галузі. Але ці інструменти - зниження відсоткових ставок, більш лояльні умови для бізнесу, і є рушійною силою для виведення бізнесу на новий, більш потужний рівень. ПриватБанк імпонує саме лояльністю і оперативністю. Швидкість здійснення усіх фінансових операцій вражає насамперед. У лічені хвилини гроші заходять на рахунок, перераховуються на інші рахунки. Ввечері, вночі, у вихідний чи святковий день - не має значення, коли ти хочеш провести ту чи іншу операцію. Це надзвичайно важливо. Коли в інших банках ти приходиш - то черга, то перерва, то довжелезні, незрозумілі процедури, коли ти бігаєш від одного спеціаліста до іншого. Тут це все непотрібно. Операційна система Привату не має поки собі рівних. Приємно, що вона так працювала, коли банк був приватним, так і продовжує працювати уже в державному статусі. Це все і є максимальними конкурентними перевагами і банку, і його унікальних програм.         


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool