ПриватБанк ділився секретами отримання державних компенсацій з фермерами Новоукраїнщини

Липень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 732 | Коментарі: 0

Співробітники ПриватБанку зустрілися з керівниками сільськогосподарських підприємств Новоукраїнського району, прийнявши запрошення голови Новоукраїнської районної державної адміністрації Самойленко Віктора Володимировича. Лейтмотивом зустрічі стали питання кредитування аграріїв та отримання державних компенсацій.

«Коли керівництво району піклується про своїх сільгоспвиробників, дбає про високі врожаї, то ми розуміємося з півслова, - розповідає Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Щиро вдячні за запрошення, яке надало можливість зустрічі з аграріями району. Нам надзвичайно важливо отримувати зворотній зв”язок, чути наших клієнтів та дослухатися до їх потреб. Адже саме для них ми створюємо спеціальні програми, які дозволяють нашим фермерам вирішити питання фінансування, аби отримати гарні врожаї та забезпечити ефективний розвиток підприємства».

ПриватБанк створив унікальні програми «АгроКУБ» для кредитування аграріїв «живими» грошима та «Агролізинг» для придбання вітчизняної та імпортної (без компенсації) сільськогосподарської техніки за схемою фінансового лізингу, без заставного майна, з адаптованим графіком погашення кредиту і з гарантованою компенсацію від держави за відсотками по кредиту. ПриватБанк кредитує аграріїв з адаптованими під їх діяльність графіками погашень, пропонуючи фермерським господарствам сезонні «кредитні канікули». Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням 1 відсотка річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Щоб отримати кошти, потрібно лише звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку або заповнити заявку на сайті проекту.

Сьогодні рахунок у найбільшому державному банку мають близько 2 тисяч сільгоспвиробників Кіровоградщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Привабливість кредитування обумовлена тим, що ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми часткової компенсації витрат.

Минулого року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні. Цього ж року аграрії зможуть взяти участь вже в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу.

Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool