Президент привітав моряків з Днем флоту

Липень 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1622 | Коментарі: 0

Президент України Віктор Янукович з нагоди Дня флоту України вручив державні нагороди України військовим та цивільним морякам. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

 "Народ України віддає належне професіоналізму, мужності і героїзму військових моряків, усім, чия доля пов’язана з морем. Щиро дякую за щоденну наполегливу працю та вірність славним традиціям",- сказав Глава держави вітаючи присутніх із професійним святом. "Сердечно вітаю кожного, для кого цей день є втіленням доблесті та честі, вірності морським традиціям, відданості Батьківщині", - додав він.

Віктор Янукович відзначив, що історія українського флоту увібрала в собі звитягу багатьох поколінь оборонців рідної землі, стала прикладом для наслідування нинішнім захисникам морських рубежів Вітчизни. "З гордістю відзначаю, що Військово-Морські Сили України надійно захищають національні інтереси держави на морі, забезпечують її міжнародний авторитет", - підкреслив він.

Президент впевнений, що "сьогодення вимагає розбудови сучасного й потужного військового і цивільного флоту" та наголошує, що розвиток українського флоту є пріоритетом діяльності всіх гілок влади. "Україна має стати великою морською державою, адекватно реагувати на загрози та виклики сучасності", - сказав В.Янукович.

Глава держави переконаний, що саме закладення на Чорноморському суднобудівному заводі першого багатоцільового корвету “Володимир Великий” стало важливою подією у відновленні національного суднобудування. "Воно практично засвідчило реалізацію державних завдань щодо модернізації та оновлення корабельного складу флоту. Переконаний, що морські комунікації, портова інфраструктура стануть потужним фактором відродження національної економіки", - наголосив Президент.

Віктор Янукович побажав усім військовим та цивільним морякам, їх родинам доброго здоров’я, щастя та добробуту, злагоди, нових успіхів у службі в ім’я процвітання України. "Честь і слава українським морякам! Чистих вам фарватерів та сім футів під кілем!", - сказав Президент.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool