Президент оголосив неділю, 31 липня 2011 року, днем жалоби в Україні

Липень 30, 2011 | Новини | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

У зв’язку з аваріями, що сталися 29 липня 2011 року на шахтах "Суходільська-Східна" м.Суходільськ Луганської області та ім.Бажанова ДП "Макіїввугілля" м.Макіївки Донецької області і призвели до людських жертв, Президент України Віктор Янукович оголосив неділю, 31 липня 2011 року, днем жалоби в Україні. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

Цього дня буде приспущено Державний прапор України на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій на території України, закордонних дипломатичних та інших установ України.

Органам державної влади та іншим установам рекомендовано обмежити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

За даними на 7.00 суботи число жертв аварії у м. Суходільськ на шахті "Суходільська-Східна" зросла до 18 людей, 2 людини постраждали, доля 8 осіб залишається невідомою. Пошуки тривають.

Станом на 9.00 суботи кількість жертв аварії на шахті ім.Бажанова в Макіївці Донецької області зросла до 7. Тривають пошуки 4 гірників.

Причини аварій встановлюються. На місці подій працюють оперативні групи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool