Представників органів місцевого самоврядування Кіровоградщини привітали з професійним святом

Грудень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

"Дякую місцевим радам Кіровоградщини за партнерство, порозуміння і державницьку позицію", – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час урочистостей, що відбулися в обласному центрі з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

На святкування до академічного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького було запрошено голів та депутатів обласної, районних, селищних та сільських рад, а також представників виконкомів і працівників апаратів.

Вітаючи учасників зібрання з професійним святом, очільник облдержадміністрації зауважив, що незважаючи на політичні перипетії, органи місцевого самоврядування злагоджено співпрацюють з органами державної влади в інтересах своїх громад. "Цінуйте довіру людей, яка у вас сьогодні є", – підкреслив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації також зазначив, що в державі успішно впроваджується масштабна реформа місцевого самоврядування.

"Створення спроможних об'єднаних територіальних громад, зміни в галузях освіти та охорони здоров'я – сьогодні усе це на марші. Ми повинні провести цю реформу разом з вами. Впровадження змін розпочато успішно і на сьогодні в області у цьому питанні вже багато зроблено".

Насамкінець очільник облдержадміністрації побажав представникам місцевого самоврядування успіхів, а також виважених рішень і дій в інтересах громад.

Разом з головою облради Олександром Чорноіваненком Сергій Кузьменко вручив кращим представникам органів місцевого самоврядування грамоти, подяки та цінні подарунки. Після закінчення урочистостей артисти та художні кол


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool