Правоохоронці вилучили у жителя Кіровоградщини набої

Лютий 01, 2016 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

За зберігання боєприпасів 55-річному мешканцю Бобринецького району загрожує кримінальна відповідальність.

- Під час складання стосовно чоловіка протоколу про розпиття алкогольних напоїв на території автовокзалу, у нього було виявлено 16 предметів, схожих на набої, різного калібру.

Найбільший з боєприпасів сягає до 30 мм, - розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук. – У присутності понятих працівники поліції вилучили металеві предмети, які в подальшому направлено на дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool