Правоохоронці у Кіровограді затримали жіночих кривдників

Жовтень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні пограбувань двох раніше судимих місцевих жителів, 27 та 26 років. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції протягом двох діб звернулися дві жительки обласного центру зі схожими заявами про пограбування. У 30-річної кіровоградки в обідній час на одній із вулиць міста невідомий чоловік зірвав із шиї золотий ланцюжок із кулоном загальною вартістю у 10,5 тисяч гривень.
За день до цього за подібних обставин пограбували і 33-річну жительку обласного центру. Незнайомець на вулиці відкрито заволодів її ланцюжком і двома кулонами із золота.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів через кілька діб правоохоронці затримали підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися двоє місцевих жителів.
Чоловіки «працювали» у парі, пересуваючись по місту на автомобілі. Помітивши перехожу жіночої статі із масивними прикрасами, один із чоловіків виходив із авто та йшов за жінкою деякий час. Потім, обравши момент, грабіжник швидко зривав ювелірний виріб та тікав до транспортного засобу, де його чекав напарник. Разом зловмисники зникали з місця події.
У підозрюваних працівники міліції вилучили один із викрадених кулонів, інші прикраси грабіжники встигли закласти в ломбард та продати в антикварну лавку. Виручені кошти чоловіки витратили на власні потреби.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 4 до 6 років. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool