Правоохоронці Кіровоградщини - «За чисте довкілля» (ФОТО)

Травень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1558 | Коментарі: 0

5 травня поточного року у рамках проведення всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня довкілля працівники органів внутрішніх справ регіону здійснили низку заходів з благоустрою та озеленення територій, прилеглих до адміністративних будівель УМВС, і приведення до належного санітарно-естетичного стану приміщень. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Насамперед, правоохоронці взялися до наведення порядку на територіях відомчого дошкільного навчального закладу, оздоровчої бази та бази відпочинку працівників міліції, адміністративних будівель галузевих служб Управління, а також прилеглих територій поліклініки з лікарнею УМВС в області.

Працівники міліції побілили дерева, перекопали клумби, підстригли газони та провели генеральне прибирання службових приміщень підрозділів. Відповідні заходи з благоустрою цього дня були проведенні і у міськрайогранах міліції на місцях та їх підшефних закладах.

Правоохоронці Кіровоградщини - «За чисте довкілля» (ФОТО)

Правоохоронці Кіровоградщини - «За чисте довкілля» (ФОТО)

Правоохоронці Кіровоградщини - «За чисте довкілля» (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool