Правоохоронці долучилися до справи духовного збагачення (ФОТО)

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

За тиждень до найголовнішого християнського свята – Воскресіння Христового – в УМВС області відбулася зустріч працівників міліції із Благочинним м. Кіровограда настоятелем Свято-Успенського храму архімандритом Боголєпом. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Робота правоохоронця – це постійне напруження, велика відповідальність та, дуже часто, у силу особливостей міліцейської служби, сильне моральне навантаження. Та є особливі дні, коли, не зважаючи на нюанси професії, життєві труднощі чи інші чинники, що впливають на наше повсякдення, усіх об’єднує щось світле, наповнене основним змістом буття. Один із таких днів – свято Пасхи. Великдень дарує нам світлу радість, сприяє духовному очищенню та вселяє віру у завтрашній день. 

Про особливості цього свята, його походження, традиції і розповів присутнім архімандрит Боголєп. Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Благочинний відповів на усі запитання, які виникали у правоохоронців, у процесі спілкування. У своїй розповіді настоятель особливо наголосив на важливості духовної складової свята, адже це не лише можливість відпочити фізично, а, в першу чергу, час замислитись над способом життя, очистити свої думки та зайнятися добрими справами.
Наприкінці бесіди обговорили питання проведення подібних зустрічей і в подальшому. Адже таке спілкування сприятиме більш глибокій обізнаності працівників міліції з різносторонніми аспектами духовності, збагаченню їх внутрішнього світу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool