You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Працівники УМВС в області вправлялися у стрільбі з автомата Калашникова (ФОТО)

Червень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 2107 | Коментарі: 0

3 червня 2011 року на полігоні в с. Канатово Кіровоградського району для особового складу УМВС України в Кіровоградській області було організовано та проведено навчальні стрільби з автомата Калашникова. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

За словами заступника начальника Управління кадрового забезпечення УМВС в області полковника міліції Юрія Язикова, відповідно до вимог наказів МВС України, а також з метою вдосконалення бойової підготовки працівників міліції такі стрільби проводяться два рази на рік.
Разом з тим, у рамках проведення занять з професійної підготовки правоохоронці раз у місяць відвідують тир, де вдосконалюють практичні навички зі стрільби з пістолета Макарова, а в кінці навчального року складають заліки.


Перед початком навчальних стрільб з автомата Калашникова із співробітниками УМВС в області було проведено цільовий інструктаж. Крім того, правоохоронці здали відповідні нормативи з вогневої підготовки – спорядження магазина патронами, неповне розбирання та збирання автомата після неповного його розбирання, а також щодо вимог правил безпеки.


Офіцери виконували першу вправу зі стрільби з автомата по мішені (нерухомій грудній фігурі) з відстані ста метрів.
Після закінчення навчальних стрільб працівники апарату Управління повернулися на робочі місця та приступили до виконання службових обов’язків.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool