Працівники УМВС в області вправлялися у стрільбі з автомата Калашникова (ФОТО)

Червень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 2089 | Коментарі: 0

3 червня 2011 року на полігоні в с. Канатово Кіровоградського району для особового складу УМВС України в Кіровоградській області було організовано та проведено навчальні стрільби з автомата Калашникова. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

За словами заступника начальника Управління кадрового забезпечення УМВС в області полковника міліції Юрія Язикова, відповідно до вимог наказів МВС України, а також з метою вдосконалення бойової підготовки працівників міліції такі стрільби проводяться два рази на рік.
Разом з тим, у рамках проведення занять з професійної підготовки правоохоронці раз у місяць відвідують тир, де вдосконалюють практичні навички зі стрільби з пістолета Макарова, а в кінці навчального року складають заліки.


Перед початком навчальних стрільб з автомата Калашникова із співробітниками УМВС в області було проведено цільовий інструктаж. Крім того, правоохоронці здали відповідні нормативи з вогневої підготовки – спорядження магазина патронами, неповне розбирання та збирання автомата після неповного його розбирання, а також щодо вимог правил безпеки.


Офіцери виконували першу вправу зі стрільби з автомата по мішені (нерухомій грудній фігурі) з відстані ста метрів.
Після закінчення навчальних стрільб працівники апарату Управління повернулися на робочі місця та приступили до виконання службових обов’язків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool