Працівники слідчих підрозділів поліції Кіровоградщини отримали заохочення

Липень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Сьогодні заступник начальника обласного главку – керівник слідчого управління Дем’ян Таршин під час урочистих заходів вручив нагороди слідчим, які відзначали своє професійне свято 1 липня.

«У нашому колективі маємо фахівців, якими по праву пишаємося. Тож хочу подякувати кожному з вас за службу! Побажати терпіння, наполегливості у щоденній нелегкій роботі, успіхів і натхнення, розуміння та підтримки від людей, нових звершень і досягнень, якнайбільше нагород, благополуччя у родинах, миру та злагоди», – зазначив Дем’ян Анатолійович.

Із нагоди Дня працівника слідчих органів поліцейські отримали відзнаки МВС України – нагрудний знак «За відзнаку в службі», Грамоти і

Подяки, а також відзнаки «За зразкове провадження досудового розслідування» та «За службу Державі».

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool