Працівники роти патрульної служби поліції «Святослав» повернулися до Кропивницького

Серпень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

Поліцейські Кіровоградщини протягом двох місяців несли службу в зоні проведення Операції Об’єднаних сил на території Луганської області. За місцем постійної дислокації їх зустрічали заступник керівника обласного главку поліції Руслан Горяченко, а також рідні та близькі люди.

Під час урочистого шикування працівникам поліції подякували за взірцеве виконання службових завдань та привітали із заслуженими нагородами.

Так, за рішенням командувача Об’єднаних сил Міністерства оборони України нагрудним знаком «За звитягу та вірність» було відзначено командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» ГУНП в Кіровоградській області Віталія Вовка. Подяки від керівника ООС також отримали четверо працівників підрозділу.

- Ми пишаємось кожним із вас. Дякуємо за виявлені під час несення служби старанність та професіоналізм. Отримані Вами відзнаки – це не лише гордість підрозділу, а й усього колективу. Бажаю Вам і надалі підтримувати той авторитет і повагу, яку Ви заслужили серед людей своєю наполегливою працею – зазначив, звертаючись до присутніх, Руслан Горяченко.

Після закінчення офіційної частини на бійців чекала зустріч з найріднішими людьми – їх родинами. За кілька днів відпочинку поліцейські повернуться до виконання службових обов’язків на території Кіровоградської області.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool