Працівники поліції вилучили у жителя Кіровоградщини набої

Січень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

Під час виїзду за повідомленням про сімейний конфлікт в одному з сіл Компаніївського району правоохоронці виявили на подвір’ї 48-річного чоловіка більше десятка боєприпасів.

4 січня до відділення поліції звернулася жителька населеного пункту, яка розповіла, що співмешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив з нею сварку.

«На місці події правоохоронці провели огляд домоволодіння. У результаті під навісом біля підсобного приміщення було виявлено рюкзак, в одній з кишень якого знаходилися предмети, схожі на набої калібру 5,6 мм у кількості 12 штук», - повідомив начальник Компаніївського відділення поліції Володимир Гавриленко.

Як пояснив власник будинку, вказані речі він знайшов на сміттєзвалищі неподалік села.
У даний час вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами
Компаніївського відділення поліції
Бобринецького ВП ГУНП в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool